• Home
  • Over Holland House
Holland House

Holland House is wereldwijde marktleider van output- en printmanagementoplossingen en kent met het eigen ontwikkelde product UniSpool vanaf het ontstaan in 1984 een sterke focus op dit vakgebied. In eerste instantie ontwikkelde Holland House alleen voor Hewlett Packard specifieke systemen. In de loop van de jaren heeft de organisatie een stabiele groei doorgemaakt en succesvol het product UniSpool geschikt gemaakt voor open source.

Holland House heeft een internationaal klantenbestand, met meer dan 10.000 installaties wereldwijd. Grote klanten zijn onder andere Philips, MAN en Hirschmann Automotive en diverse grote overheidsorganisaties in verschillende landen.

Om onze oplossingen wereldwijd te kunnen leveren, zijn onze resellers en partners erg belangrijk.

Onderdeel van de Solipsisgroep

Solipsis group

Holland House is sinds 2006 onderdeel van de Solipsisgroep. Solipsis is opgericht in 1990 als een IT dienstverlener. In 2006 is de Solipsisgroep opgericht, zodat de dienstverlening uitgebreid kon worden. Door de overname van Holland House is Solipsis nu één van de grootste spelers op het gebied van output- en printmanagement.

De overname zorgde ook voor Holland House voor schaalvergroting: een verbreding van het ontwikkelperspectief en een verdieping van kennis. Het ontwikkelteam van Holland House werd naar een hoger ontwikkelniveau getild met de komst van een tester en een systeemontwikkelaar. Op dit moment wordt zowel ontwikkeling, testen, maar ook consultancy en 24/7 support in eigen huis georganiseerd en geleverd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Holland House of een afspraak maken? Wij staan voor u klaar. Bel ons op telefoonnummer +31 418 67 30 00 of stuur een e-mail naar sales@hollandhouse.com

Neem contact met mij op!

Liever door ons benaderd worden? Vul dan het formulier in aan de rechterkant.

    Get in touchwith me.